GDBR - ochrana osobních dat

Zásady zpracování dat

S vašimi osobními údaji zacházím s pečlivě a s  respektem

 

Pokud jste si ode mne zakoupili štěně nebo mě pouze kontaktovali, či si stáhli informační materiály svěřujete mi své osobní údaje (telefon, mail, adresa na smlouvě)

Přečtěte si proto, jak je chráním, a jaká práva máte v souvislosti s GDPR (Nařízení o ochraně osobních údajů). Jestliže vám nebude cokoliv jasné, neváhejte se na mě obrátit mailem či telefonicky

 

Správce

Správcem vašich osobních údajů jsem já Stanislava Lisnerová chovná stanice psů ze Spořických luk, adresa Spořice Lipová 47, IČO 69421943

 

Provozuji webové stránky :

www.bisonek-knirac.eu, www.knirac.eu,  www. psi-zivot-ocima-chovatele.cz, www.stana-lisnerova.cz .

Protože jsem správce vašich osobních údajů definuji, jak budou osobní údaje zpracovávány a za jakým účelem a po jak dlouhou dobu.

 

Jak mě můžete kontaktovat?

Pokud budete mít jakékoliv dotazy, nejasnosti kontaktujte mě na e-mailové adrese: stanislava.lisnerova@seznam.cz,  telefonicky  +420/732627412

 

Rozsah osobních údajů a účel zpracování

Zpravuji pouze osobní údaje, které mi svěříte sami, a vše se týká pouze chovatelské stanice psů (komunikace, dotazy, smlouvy o rezervaci či prodeji štěněte, seznam-přehled nových páníčků či zájemců o pejska, zasílání inormačních materiálů-infopříručky k pejskům)

Vaši email potřebuji k zajištění mých chovatelských služeb a poskytnutí elektronických info materiálů vám.

Pro jakoukoliv i zpětnou komunikaci údaje, jako jsou váš email a telefonní číslo, do smluv i celou adresu, pro vlastní přehled i zaslání rodokmenů původu pejska.

 

Vedení účetnictví

Pokud si u nás zakoupíte štěně, veškeré příjmy eviduji a zpracovávám v daňovém přiznání

Veškeré údaje o vás proto využívám jen pro zajištění mých chovatelských služeb. Ze zasílání info článků či materiálů se můžete kdykoliv odhlásit tlačítkem"odhlásit se"  v patičce každého našeho e-mailu. 

 

Přímý přístup k informacím weby, Facebook

Navštívíte-li náš web, hledáte-li informace, či projevíte zájem o naše štěňata sledujeme, které stránky navštěvujete, které vás nejvíce zaujaly a tyto informace využíváme ke zlepšení našich služeb. Pokud si nepřejete naše stránky sledovat můžete se kdykoliv odhlásit z naší databáze

 

Přímý marketing skrz FB messenger
Pokud kontaktujete naši FB - Messenger, požádáme vás o souhlas se zasíláním zpráviček souvisejících s pejsky a jejich péčí. Pouze na základě uděleného souhlasu vám budeme zasílat tyto zprávičky po dobu maximálně 5 let od udělení souhlasu. Od zasílání zpráviček se můžete kdykoliv odhlásit, či požádat o vyřazení

 

Pokročilý marketing na základě souhlasu 

Pouze na základě vašeho souhlasu vám můžeme zasílat také inspirující nabídky třetích osob. Ten lze samozřejmě kdykoli odvolat prostřednictvím našich kontaktních údajů.

Vaše osobní údaje si ponecháváme pouze do doby odvolání souhlasu

K vašim osobním údajům mám přístup pouze já. 

Většinu zpracovatelských operací zvládám sama a nepotřebuji k nim 3. strany. 

 

Weby mám vytvořeny na stránkách společností

  • Wedos.com
 - hosting webu
    WEDOS Internet, a.s., Masarykova 1230, 373 41 Hluboká nad Vltavou, Česká republika, IČ: 28115708
  • Webnode  Webnode Profi stránky / Hosting / Doména Hlinky 995/70, Brno

Analytické nástroje

  • Google Analytics - statistiky návštěvnosti webu
    
Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA


  • SmartSelling
 - statistiky návštěvnosti webu
    SmartSelling a.s., Netroufalky 797/5, 625 00 Brno, Česká republika, DIČ: CZ29210372

Marketing a zákaznická podpora

  • SmartEmailing
 - nástroj pro hromadnou rozesílku emailů
    SmartSelling a.s., Netroufalky 797/5, 625 00 Brno, Česká republika, DIČ: CZ29210372

Fakturace a účetnictví

  • FAPI – automatické faktury

    SmartSelling a.s., Netroufalky 797/5, 625 00 Brno, Česká republika, DIČ: CZ29210372

 

Stížnost u Úřadu na ochranu osobních údajů

Pokud máte pocit, že s vašimi údaji nezacházíme v souladu se zákonem, máte právo se se svou stížností kdykoli obrátit na Úřad pro ochranu osobních údajů. Budu moc ráda pokud nejprve budete o tomto podezření informovat mě, abych s tím mohla něco udělat a případné pochybení napravit.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi eget arcu id lacus laoree.